Algemene informatie

De Blauwe Baronnen gebouw 3 is een nieuwbouwproject met 28 hoogwaardige en energiezuinige bedrijfsunits. Dit nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw is geschikt voor ondernemers die kantoorruimte, bedrijfsruimte, opslag en/of showroomruimte zoeken.

Alle units worden hoogwaardig afgewerkt. De BG zal worden voorzien van een afgewerkte entreehal met een toiletruimte onder de trap (Bij de 50/50 units zal de WC op de 1e verdieping worden gesitueerd). De 1e verdieping is voorzien stucwerk en een verlaagd plafond, vloerverwarming en een pantry met warmwatervoorziening. Alle units zijn voorzien van zonnepanelen. De opgewekte stroom loopt over de energiemeter van de huurder zodat de opbrengsten hiervan voor rekening van de huurder komen.

Bijzonder voor deze units is de vrije hoogte op de BG van ca. 3,65 meter en de hoge overheaddeur.

Deze bedrijfsunits worden gebouwd op de Tappersweg vlakbij het Spaarne en is centraal gelegen op bedrijventerrein De Waarderpolder in Haarlem. Het centrum van Haarlem alsmede de snelweg A9 /A5 /A4 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

IN.EX Exploitatie verhuurd door geheel Nederland zo’n 350 bedrijfsruimtes voor ondernemers uit het MKB.  Scherpe huurprijzen, flexibiliteit, persoonlijk contact, goede service en betrokkenheid kenmerken onze onderneming.

Kernwoorden: Bedrijfsunits Haarlem, Huur, bedrijfsruimte, kantoorruimte, showroom, Waarderpolder, Camerbewaking, Zonnepanelen, Haarlem, Spaarne, Flexibel, IN.EX Exploitatie

Kenmerken

Het pand
BestemmingBedrijfsruimte, showroom, opslag en kantoor
Soort bouwNieuwbouw
Totaal vloeroppervlak4060 m²
In units vanaf100 m²
Aantal bouwlagen2

 

Overdracht
StatusBeschikbaar
AanvaardingNa oplevering, medio 2020

 

Contract
ContractHuur
HuurprijsVanaf € 1195 per maand
Servicekosten€ 6,- per m²/jaar voor bedrijfsunits
ZekerheidsstellingWaarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur en servicekosten, vermeerderd met BTW

 

Locatie
PlaatsHaarlem
AdresTappersweg 18 t/m 72
BedrijventerreinDe waarderpolder